Vinseum celebra quinze anys difonent la cultura del vi als Juliols de la UB

31/05/2023 - 12:55h

El curs se celebrarà del 3 al 7 de juliol i tractarà sobre els canvis viscuts en el món del vi i els petits projectes que han sorgit darrerament al territori

Aquesta setmana s’han presentat els cursos Els Juliols de la UB que per quinzena edició acull el Vinseum. L’acte comptava amb la participació de Meritxell Montserrat, regidor d’Educació i Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Vilafranca i Joan Cuscó i Clarasó, coordinador del curs i conservador de l’Arxiu Municipal de Vinseum. Sota el títol ‘Del vi que humanitza’ Cuscó ha explicat que enguany es vol posar el focus en els canvis viscuts en el món del vi català coneixent petits i nous projectes sorgits darrerament. El curs, que es farà del 3 al 7 de juliol, permetrà conèixer els vins naturals del territori i presentarà petites fires com Riudevins o el Microvi a banda de tractar projectes com els vives de celleristes. Amb un màxim de 30 inscrits el curs s’adreça a persones interessades en el món del vi sense formació específica, a professionals o estudiants.

La matricula es pot formalitzar a través del web https://www.il3.ub.edu/ca/juliols/del-vi-que-humanitza.
De la seva banda la regidora Meritxell Montserrat ha volgut emmarcar el curs en la Càtedra UB Llorens i Barba Ciutat de Vilafranca que té per objectiu principal promoure tot un conjunt d’activitats de docència, recerca, formació, informació i documentació en l’àmbit de la filosofia i el pensament com poden ser també el VilaPensa o la recuperació de patrimoni bibliogràfic.

També et pot interessar

Comentaris