Camp Joliu de l’Arboç recupera la formació superior

24/05/2023 - 10:00h

El campus penedesenc oferirà cinc nous cicles professionals i pràctiques en empreses

La comarca del Baix Penedès ampliarà a partir del proper curs acadèmic 2023/2024 el seu ensenyament formatiu amb cinc nous cicles professionals que es desenvoluparan al Campus Camp Joliu de l’Arboç. La Fundació Camp Joliu oferirà les següents titulacions superiors: Activitats esportives i nutrició, Administració global d’empreses, Cuina i establiments turístics, Educació infantil i de lleure, i Tecnologia i innovació.

Segons s’explica des del mateix equipament de l’Arboç, aquest nou projecte de formació professional busca preparar els estudiants perquè siguin competents i aportin valor a les empreses de l’entorn.

La metodologia d’estudis serà híbrida, amb la qual cosa hi haurà classes online assistides i sessions presencials, visites a empreses i tertúlies professionals. Cada alumne també disposarà d’un tutor personal (‘mentoring’) per orientar-lo en la presa de decisions i acompanyar-lo en els seus primer passos laborals. Tots els alumnes podran disposar de servei de transport i menjador en cas que ho necessitin.

Noves possibilitats formatives
Els cinc nous itineraris disponibles a Camp Joliu ofereixen un ampli ventall de noves possibilitats per als joves que han acabat els seus estudis de batxillerat.

Es tracta d’alumnes que busquen una opció de formació que vagi més enllà del nivell teòric i que els inclogui un gran nombres d’hores de pràctica en el marc del teixit empresarial del Penedès. A banda, formaran part d’un campus amb un gran grup d’estudiants internacionals i també d’una comunitat de joves d’arreu del món en procés de formació i creixement personal en un entorn natural i amb equipaments esportius i tecnològics de primer nivell.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden entrar al web del mateix campus educatiu arbocenc (www.ftpcampjoliu.com).

També et pot interessar

Comentaris