Dissabte l’Arboç celebra la 13 edició de la Fira de Cervesa Artesanal Catalana

04/05/2023 - 17:00h

Un total de dotze elaboradors cervesers presentaran les seves varietats de cervesa en un ambient festiu situat la Carrer Major de l’Arboç

Aquest dissabte es celebrarà la 13ena edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana, dedicada al món de la cervesa artesanal i que és organitzada pel Ball de diables de l’Arboç amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç. 

Un total de dotze elaboradors cervesers presentaran les seves varietats de cervesa en un ambient festiu situat la Carrer Major de l’Arboç i acompanyats per les tapes diabòliques per satisfer la set i la gana dels milers de visitants que s’esperen.

Els elaboradors cervesers participants en aquesta edició seran: Cervesa els Minairons, Cerveses Grenyut, Les Clandestines de Montferri, Rústika Bufona, 27 Club Brewery, Seelen Artesana, Submarina Brewing, Màger, Kom Beer, Ona Cervesa Artesana, Espina de Ferro, i La Renaixença.

La Fira obrirà portes a les 11h del matí i fins a les 23h que acabarà amb el tradicional sorteig de la panera de cerveses, el premi a la millor cervesa de la edició i algunes novetats

També et pot interessar

Comentaris