Som Poble-ERC presenta al Vendrell una llista “per governar”

26/04/2023 - 11:00h

El candidat Alfonso ‘Sito’ González va presentar l’equip a l’Auditori del Tívoli acompanyat del president de la Generalitat, Pere Aragonès

La coalició Som Poble-ERC concorre per segon cop a unes eleccions al Vendrell i, encapçalada per Alfonso ‘Sito’ González i amb una llista força renovada, dilluns va presentar la candidatura sencera en un acte a l’Auditori del Tívoli que va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Conduït per la periodista i diputada per ERC Raquel Sans, l’alcaldable de la coalició d’esquerres va remarcar durant l’acte que ha confegit “una candidatura pensada i dissenyada per guanyar les eleccions”. “El Vendrell necessita un canvi de rumb, la gent ho sap, ho percep i intueix, però potser no tothom sap cap a on ha d’anar aquest canvi”, va dir González, que va avançar, per exemple, les propostes de fer “un nou pla d’ordenació urbana i tenir un ajuntament eficient, per construir una vila activa, habitable i accessible, estimulant, pràctica i inclusiva, serena, segura i cívica. Una vila on fer una vida plena, de la joventut a la vellesa”.

També va parlar dels educadors de carrer, un model policial civilitzat i els agents de barri.

Alfonso González, a més, va destacar la feina feta els últims mesos d’escoltar diversos sectors de la ciutadania per confegir un programa electoral “transversal (…) que busca solucions per als problemes de la gent”. Tot plegat, amb un equip de persones “paritari, amb experiència i també gent amb noves idees (…) i amb diferents punts de vista professional i del teixit associatiu”.

Som Poble-ERC assegura que és “l’única opció d’un canvi real al Vendrell, que convé reforçar-la i no perdre ni un sol vot”.

Primers llocs
Abans d’intervenir el candidat, van parlar les persones que integren dels llocs 2 al 4: Jennifer Macía, advocada i membre independent, i els actuals regidors Marc Robert i Albert Rovira. En la resta de llocs capdavanters hi ha, del número 5 al 9, Carmina Bartra, Alfredo Valdivielso, Carol Mayor , Maria del Mar Vives i Gisela Arbós.

Quant al parlament de Pere Aragonès, el president de la Generalitat va voler remarcar tres idees amb què afrontar els comicis del 28M: l’orgull de sentir-se del Vendrell, “amb reptes i oportunitats que cal aprofitar”; l’agraïment “majúscul a la gent de la candidatura que dona el millor de si mateix, i a tot el seu entorn (…), amb una llista que té al davant una persona molt vàlida i preparada”; i, finalment, “la gran oportunitat de fer el canvi i un salt endavant al Vendrell a partir dels bons resultats del 2019 i la gran feina feta des de l’oposició”.

També et pot interessar

Comentaris