El viver de cellers del Penedès ja busca nous usuaris

13/04/2023 - 19:00h

El termini per presentar les soŀlicituds acaba el pròxim 28 d’abril i s’han de fer efectives a la DO Penedès

El viver de cellers del Penedès ha obert el termini perquè les persones interessades a ser usuàries d’aquest servei presentin les soŀlicituds per incorporar-s’hi. Les instàncies es poden fer efectives fins al 28 d’abril, i s’han de formalitzar al Consell Regulador de la DO Penedès mitjançant correu electrònic a info@cellerviverpenedes.cat.

Poden optar a ser viveristes aquelles persones físiques o jurídiques amb un projecte empresarial, que compleixin amb el reglament establert. Cal enviar adjunt el currículum vitae de la persona emprenedora i memòria descriptiva del projecte empresarial. També s’haurà d’aportar documentació sobre previsió de finançament i de facturació.

El projecte, impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la DO Penedès, pretén posicionar el territori del Penedès com un referent en el sector vitivinícola innovador, sostenible i saludable.

Una de les vies per facilitar la creació de noves oportunitats de negoci en el món vitivinícola és fomentar els espais col·laboratius, l’autoocupació, i l’emprenedoria.

El viver de cellers de Vilafranca disposarà dels equipaments i les instaŀlacions necessàries per crear l’espai i oferir serveis de transferència de coneixement tècnic i de gestió per a l’autoocupació i l’emprenedoria. D’aquesta manera es dona major valor afegit al territori, impulsant la posada en marxa de nous projectes vitícoles al Penedès.

També et pot interessar

Comentaris