Ressons Penedès by Cruïlla, un festival que sona diferent

05/04/2023 - 12:16h

El certamen omplirà de música l’Alt Penedès del 28 al 30 d’abril amb 33 concerts i 38 artistes diferents en 22 espais singulars del territori

L’Alt Penedès acollirà els dies 28, 29 i 30 d’abril el Ressons Penedès by Cruïlla, el primer gran festival de música de la temporada. Es tracta d’un cicle que integra cultura i enoturisme, i que reunirà amb un cartell amb 33 grans artistes del panorama musical actual, des d’Amaia o Iván Ferreiro a Joan Dausà, Els Pets o Els Catarres. Actuaran en 22 escenaris tan especials com cellers i espais patrimonials i naturals de la comarca, un lloc idíl·lic a menys de 30 minuts de Barcelona.

El cicle neix amb la intenció de fusionar en un esdeveniment únic la música, la comèdia i la dansa, i els dos grans protagonistes del territori, el vi i el cava. El Ressons Penedès by Cruïlla és un festival que sona diferent per l’entorn privilegiat en el qual es troba i pel seu concepte innovador que marida cultura i gastronomia com mai abans.

El Ressons Penedès by Cruïlla ofereix una experiència totalment personalitzada als seus assistents, que podran dissenyar el seu propi festival. Cadascú podrà fer-se la seva ruta personal en base als artistes i indrets que li semblin més interessants, comprant així entrades per a cada concert o espectacle i no per dies complets com en altres festivals.

El cartell d’artistes el completen Joan Miquel Oliver, Ginestà, Cesk Freixas, Joan Rovira, Dàmaris Gelabert, Reggae per xics, Soleá Morente, Las migas, David Carabén (Mishima), Roger Mas, Clara Peyra, Marc Parrot, Joan Isaac & Carme Sansa, Quico Pi de la Serra, Habla de mí en presente, Marc Sarrats, Martín Puig, Dan Peralbo i el Comboi, Madam Marie (Springsteen covers), 31 Fam + La Fúmiga, Judit Neddermann, Delafé, Pol Batlle amb Rita Payés, Mazoni, Guillem Roma + Enric Montefusco (solo show), Joan Garriga i Madjid Fahem, Laia Santanach (Dansa), Xiula, Joan Colomo i DJ Amable. El divendres 28 d’abril hi haurà concerts durant la tarda, i el dissabte 29 i el diumenge 30 al llarg de tot el dia.

El Ressons Penedès by Cruïlla és tracta del primer gran festival de la temporada. Una iniciativa impulsada per Cruïlla i McCann Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris