Avinyonet engega els motors d’un nou Microvi

(FOTO: AJUNTAMENT)
28/03/2023 - 12:00h

El cicle d’activitats començarà el 14 d’abril i s’allargarà fins el 13 de maig, amb una desena de propostes en el programa

Avinyonet del Penedès ja ho té tot a punt per estrenar, a mitjan abril, una nova edició del Microvi, el certamen vinícola que ha donat al municipi un lloc preeminent en el calendari d’activitats enoturístiques de Catalunya. El Microvi 2023 començarà el 14 d’abril i s’allargarà fins al 13 de maig, i inclourà algunes novetats a banda de les activitats ja consolidades.

El tret de sortida a la iniciativa el donarà el divendres 14 d’abril el tradicional Tast de vins del Massís del Garraf, i per al dissabte s’ha organitzat una nova edició del Visexual, una activitat que combina el tast de vins amb la lectura de relats eròtics.

Una setmana més tard, el 22 d’abril, tindrà lloc un dels actes més destacats del Microvi: la Mostra de petits cellers. El nucli de l’Arboçar serà l’escenari de la fira, que enguany aplegarà 35 cellers d’arreu de Catalunya. L’horari de la mostra serà de les 5 de la tarda a les 11 de la nit, l’entrada tornarà a ser en format forfet (es podran tastar més d’un centenar de vins i escumosos) i l’activitat disposarà també d’un espai gastronòmic.

Més vi, més activitats

Ja a l’epicentre del Microvi, el dissabte 29 d’abril s’ha programat una de les novetats del certamen, la Visita guiada i tast de vins pel nucli antic de les Gunyoles. Per al diumenge s’ha organitzat la Caminada i tast entre Vinyes Naturvi.

La Nit dels Sumolls, amb l’imponent monestir de Sant Sebastià dels Gorgs com a teló de fons, obrirà el penúltim cap de setmana del Microvi 2023, que aquest any ve marcat per una novetat: l’estrena de les visites teatralitzades al jaciment de la Font de la Canya. L’actriu Rosa Andreu i el guionista Sergi Pompermayer són els creadors de l’activitat, que permetrà conèixer d’una forma amena i divertida el jaciment ibèric.

El darrer cap de setmana del Microvi es tancarà amb una activitat per al públic familiar i una festa multitudinària. Al matí, grans i petits podran pintar el mural dedicat al Microvi que s’ubicarà al Centre d’Interpretació de la Font de la Canya, i a partir de les 9 del vespre la Wine Fest posarà punt final a un mes d’activitat, amb música d’Abba i la presència de cellers i gastronomia local.
Les entrades es poden comprar a través del web turismeavinyonet.cat/microvi.

També et pot interessar

Comentaris