Els Vitis s’escampen pel Penedès amb l’objectiu d’atraure el turisme familiar

(FOTO: ÒBAL / FRANCESC LARA)
28/03/2023 - 17:00h

El Consorci de Promoció Turística posa en marxa el projecte ‘A la recerca dels Vitis’ amb la complicitat de 12 municipis de l’Alt Penedès

El Castell de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos ha acollit aquesta setmana la presentació del projete “A la recerca dels Vitis” una nova proposta turística per gaudir en família recorrent indrets emblemàtics ubicats en 12 municipis de l’Alt Penedès.

“A la recerca dels Vitis” surt a la llum després de prop de dos anys de treball, en coordinació amb els municipis i recursos implicats, amb l’objectiu de donar a conèixer els diferents recursos i indrets del territori. La voluntat és generar una ruta que incentivi la mobilitat per la destinació, diversificar l’oferta turística, garantir una experiència a mida pel turisme familiar i afavorir a la desestacionalització amb una proposta disponible 365 dies a l’any.

“A la recerca dels Vitis” compta amb dos grans còmplices: un joc digital i pràctic apte per nens d’edats entre 5 i 12 anys i dels “VITIS” uns éssers màgics i únics que viuen amagats pels municipis.

El joc té un fàcil accés per l’usuari, és una activitat gratuïta pel consumidor i té una imatge gràfica moderna i propera al públic familiar amb un to didàctic i alegre. Un disseny personalitzat que el fa molt atractiu i que també aporta un valor, perquè a través dels reptes fa una funció didàctica i dona informació d’interès que li permet descobrir l’oferta del municipi en el qual es troba.

La campanya compta amb diferents suports de promoció, com la senyalització en el recurs que et permet accedir al joc a través d’una webapp només accessible des de la ubicació del recurs, una web i un àlbum amb cromos col·leccionables.

La proposta s’ha concebut de tal manera que sigui un projecte escalable, que pugui créixer en un futur. El Consorci de Promoció Turística del Penedès és l’ens coordinador i promotor, i ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i els ajuntaments per finançar aquest projecte.

Avui, 12 municipis formen part de la proposta, Avinyonet del Penedès, Castellví de la Marca, Gelida, Les Cabanyes, Olèrdola, Sant Margarida i els Monjos, Sant Martí Sarroca, Sant Sadurní d’Anoia, Subirats, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès i Vilobí.

Segons Ramon Riera, president del Consorci de Promoció Turística, aquesta nova proposta de turisme en família “ens ofereix noves oportunitats per posicionar al territori i alhora també ens ha permès crear una nova pàgina en el web de penedesturisme on vincular altres propostes d’interès per gaudir del Penedès en família”.

També et pot interessar

Comentaris