Una dona mor en l’incendi d’un habitatge al carrer Olesa d’Albinyana

Efectes de l’incendi (Foto: Bombers)
16/03/2023 - 10:17h

En el succés a primera hora d’aquest dijous al matí hi ha hagut també dues persones ferides

Una dona ha mort aquest dijous al matí en l’incendi d’un habitatge unifamiliar situat al número 37 del carrer d’Olesa a Albinyana.

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís a les 07.24 hores que alertava d’un incendi amb almenys una persona atrapada a l’interior de l’habitatge.

Immediatament s’han activat 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat (tres vehicles d’aigua, dues de comandament i una autoescala automàtica) que, en arribar a lloc, han pogut confirmar que hi havia foc desenvolupat i han evacuat una dona amb cremades importants.

Els Bombers han continuat la recerca de víctimes i l’extinció de l’incendi de l’habitatge, que presentava molta temperatura, i han localitzat a l’interior de la casa una segona persona per la qual el personal mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no ha pogut fer res per salvar-li la vida i n’ha certificat la mort

Els Bombers han extingit el foc a les 7.54 hores. El SEM ha atès una tercera persona amb cremades lleus a les mans que intentava treure les víctimes de dins de l’habitatge abans de l’arribada dels Bombers.

Un cop extingit el foc, els Bombers han ventilat el fum i han revisat els danys a l’edifici, el qual era una casa unifamiliar només de planta baixa. En aquest incendi, el SEM ha enviat 5 unitats, a més de l’helicòpter medicalitzat, mentre que els Mossos d’Esquadra han activat un total de 7 patrulles.

La Unitat d’Investigació s’ha fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació del sinistre per esclarir les causes de l’incendi.

També et pot interessar

Comentaris