El Penedès triomfa als Barcelona Rosé Bubble Awards

(FOTO: VADEVI)
15/03/2023 - 12:06h

Els cellers del territori aconsegueixen dos grans ors, 12 medalles d’or i 21 medalles de plata

El digital ‘Vadevi’ va reconèixer dijous els millors vins escumosos rosats del món en el marc dels Barcelona Rosé International Bubble Awards. El Penedès va tenir un paper destacat en el certamen, amb 33 medalles d’or i de plata i dos grans ors.

Els escumosos del territori que han rebut el reconeixement més elevat del concurs han estat l’Oriol Rossell Reserva de la Propietat Brut Rosé Gran Reserva 2017 d’Oriol Rossell (Millor Vi Escumós Rosat català amb DO i Millor Vi Escumós Mètode Tradicional Gran Reserva), i el Freixenet Italian Rosé (Millor Escumós Rosat Mètode Granvas).

Pel que fa a la resta de medalles, els cellers del Penedès han aconseguit 12 medalles d’or i 21 de plata. Les firmes que han estat premiades són: Colet, Mont-rubí, Loxarel, Castell d’Or, Caves Hill, Pere Ventura, Giró Ribot, Molí Parellada, Giró del Gorner, U més U fan Tres, Rexach Baqués, Celler Vell, Bardinet Wines, Canals i Munné, Maria Rigol Ordi, Segura Viudas, Cellers Domenys, Vallformosa, Vilarnau, Mas Bertran, Naveran, Parató, Castell de Pujadas, Júlia Bernet, Carol Vallès i Rovellats.

També et pot interessar

Comentaris