Covides celebra el 8M al seu celler de Vilafranca

08/03/2023 - 11:51h

Per primera vegada, la celebració tindrà lloc al celler que la cooperativa té a Vilafranca

Covides commemorarà el pròxim 11 de març el Dia Interacional de les Dones amb una programació de tarda que inclourà diverses activitats amb les dones com a protagonistes.

La novetat d’enguany és que la celebració tindrà lloc al celler que la cooperativa té a Vilafranca, al camí de Sant Pau, paratge de les Clotes s/n. L’esdeveniment començarà a els 6 de la tarda i finalitzarà a les 9 del vespre.

La jornada s’iniciarà a les 6 de la tarda amb la presentació del llibre Converses a peu de vinya – 50 dones viticultores del Penedès, de Maria Rosa Ferré. Seguidament es presentarà i tastarà el projecte número 6 del Celler Experimental de Covides. Un vi de producció molt reduïda que s’elabora a les instal·lacions que el celler té a Sant Sadurní. Durant l’acte hi haurà la possibilitat de comprar tant el llibre com el vi.

L’esdeveniment finalitzarà amb el concert del duet The Escarteen Sisters, format per dues veus femenines, violí i violoncel, que aposten per un estil que barreja el folk, la música clàssica i el pop.

Per assistir a l’acte cal inscriure’s fins el dimarts al correu julia@covides.com o al telèfon 938.172.552.
L’acte compta amb el suport de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris