Cantina Viladellops inaugura diumenge el seu mercat gastronòmic

23/02/2023 - 10:33h

La iniciativa tindrà lloc cada darrer diumenge de mes de les 11 del matí a la 1 del migdia

Cantina Viladellops inaugura diumenge el seu mercat gastronòmic, que reunirà els plats més representatius de la cuina del restaurant amb els millors productes penedesencs de temporada. Després de l’èxit de la seva botiga Despensa Cantina Viladellops, que va obrir portes al novembre, els germans Alonso han decidit instaurar el Mercat Cantina Viladellops com a proposta estable que tindrà lloc el darrer diumenge de mes, de les 11 del matí a la 1 del migdia.

El Mercat Cantina Viladellops obrirà les portes en un espai a l’aire lliure del restaurant, el Jardí de les vinyes, un entorn privilegiat envoltat de vinyes. “Volem reunir el millor de l’oferta gastronòmica de la zona i oferir al públic la possibilitat d’accedir a productes de la màxima qualitat, i conèixer-los en degustacions que seran amenitzades amb música en directe. Una activitat gastronòmica única al Penedès, que vol expirar l’essència del mercat de tota la vida”, subratlla Jairo Alonso, xef de Cantina Viladellops.

Música en directe

Amenitzada amb música pop flamenca, la inauguració d’aquest diumenge marca l’inici d’una proposta gastronòmica única que ofereix el millor dels productes de la zona al gran públic per quedar-s’hi.
Borja Alonso, relacions públiques del restaurant, resumeix així la iniciativa: “Seguim innovant i ara anem un pas més enllà amb el Mercat Cantina Viladellops, que vol obrir a tothom la porta a productes gastronòmics de màxima qualitat que són, a més, part de la història gastronòmica del Penedès”.

També et pot interessar

Comentaris