El Microvi d’Avinyonet ja ha confirmat les dates per la vuitena edició

(FOTO: AJUNTAMENT D’AVINYONET)
21/02/2023 - 18:35h

El certamen tindrà lloc entre el 14 d’abril i el 13 de maig, amb la Mostra de Petits Cellers del 22 d’abril com una de les activitats destacades

L’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès ha anunicat avui les dates per a la vuitena edició del Microvi, una de les festes vinícoles més destacades del territori. El conjunt d’activitats tindrà lloc entre el 14 d’abril i el 13 de maig i entre les més destacades hi haurà la Mostra de petits cellers el 22 d’abril i la WineFest el 13 de maig.

Tal com ha explicat la regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Avinyonet , Núria Catà, “després de l’èxit del Microvi de l’any passat -en què la mostra va tornar a la normalitat després de l’etapa Covid- volem proposar noves activitats pels amants del vi i el territori que donarem a conèixer els pròxims dies”.

La Mostra de petits cellers repetirà el format tradicional d’entrada amb la participació de 35 cellers d’arreu de Catalunya, el format “forfait” per als participants i la promoció de venda d’ampolles amb descomptes exclusius. L’horari d’obertura serà de tarda i nit, entre les 16h i les 23h, amb espai gastronòmic i música en directe.

La WineFest serà una altra vegada la festa final del Microvi amb entrada gratuïta, música en directe i els cellers i gastronomia del municipi.

Venda d’entrades

En les properes setmanes s’anunciaran les dates de la resta d’actes i la data en què es podran comprar les entrades.

També et pot interessar

Comentaris