Els 5 municipis del Penedès marítim unifiquen criteris de participació

26/01/2023 - 14:33h

Calafell, Cubelles, Cunit, El Vendrell i l’Arboç presenten un programa conjunt per gaudir d’un gran cap de setmana els propers 17, 18 i 19 de febrer

L’Auditori de l’Arboç va ser l’escenari aquest dijous de la presentació conjunta del programa d’actes del Carnaval 2023 del Penedès Marítim que tindrà lloc el proper cap de setmana del 17, 18 i 19 de febrer de 2023. Els carrers del Vendrell, Calafell, l’Arboç, Cunit i Cubelles tornaran a acollir les disfresses, les carrosses i les comparses sense mascaretes 3 anys després recuperant totalment la normalitat.

Normativa comuna

Un dels aspectes a destacar és l’harmonització dels criteris i la normativa per a participar a qualsevol de les rues dels municipis del Penedès Marítim.

Horaris compatibles

Un altre aspecte important serà la coordinació d’horaris perquè tan els participants puguin prendre part a totes les rues i el públic en pugui gaudir. Així, el Vendrell ha avançat la rua del divendres 17 de febrer a les 18.30 hores, mentre que la de Segur de Calafell començarà a les 22 hores. El dissabte, Cunit celebrarà la seva a les 18.30 hores igual que Cubelles i la de Calafell Platja serà a les 22 hores. Diumenge al matí a les 12h serà a l’Arboç i a la tarda a les 17h a Calafell poble i platja.

“Treballar conjuntament és el que ens ha ajudat a tirar endavant la celebració en moments difícils i ens dona rellevància per convertir-se en un esdeveniment turístic rellevant”, apuntava Joan Sans, alcalde de l’Arboç.

“Ens motiva molt poder tornar a celebrar el carnaval amb total normalitat i esperem que tothom pugui gaudir de la festa amb responsabilitat” expressava la regidora de Festes de l’Arboç, Sònia Magrané.

També et pot interessar

Comentaris