Corpinnat organitza la primera edició del Tast de Vins Base

FOTO: Maria Rosa Ferré
17/01/2023 - 18:54h

Els vins que es podran tastar són els que els onze cellers que integren la marca col·lectiva faran servir per l’elaboració dels Coprinnats de llarga criança

Els onze cellers que integren Corpinnat (Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet de Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut i Pardas) participaran, diumenge 5 de febrer, en el primer i exclusiu Tast de Vins Base que organitza la marca col·lectiva de vins escumosos en format showroom.

La mostra se celebrarà a l’Avenida Palace Hotel de la Gran Via de Barcelona, de 17.00h a 21.00h, i té com a objectiu presentar els vins base de la verema 2022 (varietals i cupatges) de cada marca, elaborats íntegrament a cada celler, tal com estableix el reglament, i que seran destinats a l’elaboració de corpinnats de llarga criança.

Cada celler també aportarà un corpinnat acabat i embotellat amb el seu corresponent vi base de la verema 2022. 

El tast és obert tant al públic professional com aficionats i amants del món del vi, i les entrades es poden adquirir al preu de 20€ fins el dijous 2 de febrer, a través del web de Corpinnat.

En el moment de registrar-se i comprar les entrades, els participants hauran d’escollir la franja horària per assistir al tast (de 17.00h a 19.00h o de 19.00h a 21.00h). L’aforament és limitat. 

També et pot interessar

Comentaris