Junts per Catalunya presenta Josep Maria Llasat com a candidat al Vendrell

Laura Borràs, Josep Maria Llasat i Josep Rull (Foto: Junts x Catalunya)
10/01/2023 - 19:00h

L’alcaldable va rebre aquest dilluns el suport de la presidenta del partit, Laura Borràs, i de l’exconseller Josep Rull

Josep Maria Llasat es va presentar públicament aquest dilluns al vespre com a candidat de Junts per Catalunya a les eleccions municipals al Vendrell, en un acte al Centre Cívic l’Estació que va comptar amb la presència de la presidenta de Junts, Laura Borràs, i l’exconseller Josep Rull.

Prèviament, Llasat i Borràs van atendre els mitjans de comunicació, en una compareixença en la qual Llasat va apuntar d’entrada que “estem molt animats i tenim ganes de fer un molt bon resultat amb un equip molt potent”.

“Volem donar un missatge d’esperança a la gent del Vednrell, perquè si expliquessim tot el que va malament sortiria de la presentació capcota. Volem aportar solucions”, va apuntar el candidat de Junts al Vendrell en les eleccions del proper 28 de maig.

Segons Josep Maria Llasat, l’objectiu de Junts per Catalunya és “canviar el govern del Vendrell, no nosaltres sols, perquè això de les majories d’un sol partit ja no funciona massa; però hi ha hagut una oposició de tres o quatre partits que hem treballat conjuntament en molts aspectes i, per tant, hem donat la imatge que volíem d’un govern alternatiu”.

“Ara, el que cal és que cada grup tregui el màxim de regidors possibles per tal d’entre tots sumar 11 i poguem canviar la manera d’actuar i de ser a l’Ajuntament que no és el que convé al Vendrell”, va continuar Llasat.

Pel candidat de Junts per Catalunya, la capital del Baix Penedès “ha d’estar endreçada i cuidada i hi ha problemes d’incivisme i de funcionament de l’Ajuntament que cal canviar, respectant els ciutadans, que no sempre es fa”.

Josep Maria Llasat va concloure que ja hi haurà temps per donar a conèixer la candidatura i el programa electoral, però va apuntar a grans trets que “volem canviar la imatge negativa del Vendrell que ens perjudica com a municipi en molts aspectes, per exemple, que no està net”.

Suport de Borràs

La presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, va dir en l’acte de suport al candidat al Vendrell que el partit “ens presentem arreu amb la solvència d’haver ofert el compromís amb els nostres votants. Venim d’uns mesos amb debat dins de Junts per Catalunya que va culminar amb una votació per sortir del Govern, una opció que molt gent no la veia viable, però que és la que van decidir els nostres afiliats i és la que oferim a tots els votants, no només als nostres, sinó als que el 14-F van votar per transformar el país”.

Segons va afegir Laura Borràs, per canviar municipis com el Vendrell “ens oferim amb aquesta solvència per fer la independència i amb aquesta coherència del nostre electorat, però no només aquest, sinó de tot l’electorat independentista”.

Borràs va concloure la compareixença prèvia a l’acte públic de presentació de Josep Maria Llasat amb la reflexió que “hi ha molts problemes que es reprodueixen en molts municipis i Junts, que tenim moltes alcaldies, farem la transparència d’oferir solucions a uns mateixos problemes. Sobretot, la principal solució ara, per a tots els municipis, serà ser capaços de millorar la vida dels ciutadans amb un projecte de futur i benestar que és la independència de Catalunya, i que forma part del nostre ADN com a Junts per Catalunya”.

També et pot interessar

Comentaris