Codorníu rep el segell d’empresa compromesa amb la cultura

06/01/2023 - 11:43h

Fins al moment, 17 companyies d’arreu del país han obtingut aquesta distinció que atorga la Fundació Catalunya Cultura

Codorníu ha estat distingida amb el Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura. Es tracta d’un segell que reconeix aquelles empreses que donen suport a la cultura i que, fins ara, han obtingut 17 companyies d’arreu del país. L’atorga la Fundació Catalunya Cultura, en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la Universitat de Girona, i, aquest any, també l’han obtingut l’empresa de telecomunicacions Parlem Telecom i el Centre Dental Les Escoles.

Per atorgar el distintiu, una Comissió d’Avaluació formada per experts independents ha valorat les tres empreses segons els criteris de lideratge organitzacional en la promoció de la cultura, les accions de promoció i l’impacte social, territorial i comunicatiu d’aquestes actuacions.

Sergio Fuster, CEO de Raventós Codorníu, s’ha mostrat orgullós d’haver rebut aquest distintiu, assegurant que “aquest tipus de reconeixements ens motiven encara més a seguir apostant per la cultura, sempre buscant generar valor al nostre entorn més enllà del propi benefici en cadascuna de les nostres accions”.

Codorníu fomenta els valors culturals del vi, del cava i de la gastronomia i aposta per la cultura, l’art i l’arquitectura a través de col·laboracions amb artistes i institucions com l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès, que disposa del material fotogràfic de la família, i la convocatòria del II Concurs de Cartells Ars Collecta, impulsat 125 anys després de la primera edició. A més, el celler acull activitats de promoció de la poesia, el cinema i el teatre.

També et pot interessar

Comentaris