Compromís del Govern per accelerar el desplegament dels serveis territorials al Penedès

(FOTO: ACN)
04/01/2023 - 15:53h

La consellera Vilagrà destaca que el Govern és “municipalista” i amb la mesura es vol apropar “a les necessitats de la ciutadania”

El Govern de la Generalitat referma el seu ompromís per accelerar el desplegament dels serveis territorials al Penedès, una de les vegueries amb més població del país. Així ho ha assegurat aquest dimarts la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, després de reunir-se amb l’Associació Vegueria ProPenedès a Sant Sadurní.

Vilagrà ha recordat que el desplegament s’aplicarà sempre que els pressupostos de la Generalitat tirin endavant. “Aquest any 2023 en cas que s’aprovi el pressupost accelerem el desplegament dels serveis territorials de tots els Departaments al Penedès”, ha avançat la consellera.

Vilagrà ha assenyalat que estan “molt alienats” amb l’entitat en desplegar territorialment l’Executiu en aquest territori i ha remarcat que “un Govern que és proper, municipalista, que vol apropar-se a les necessitats de la ciutadania, el que ha de fer és desplegar-se territorialment”.

D’altra banda, la consellera ha avançat que el Govern desplegarà al Penedès els serveis d’Igualtat i Feminisme a Vilanova i la Geltrú, abans que els d’Economia “És un Departament que té serveis importants d’atenció a les víctimes de violència masclista, d’atenció a les dones. Com que té una visió territorial, teníem interès especial en desplegar-ho primer”, ha detallat la consellera.

A la reunió, la consellera Vilagrà ha estat acompanyada pel secretari de Governs Locals i Relacions amb l’Aran, David Rodríguez i González, i el delegat territorial del Govern al Penedès, David Alquézar Claramunt.

També et pot interessar

Comentaris