Vins el Cep segueix apostant pel territori i la singularitat de cada vinya

02/01/2023 - 12:39h

El celler vol millorar enguany la seva presència al mercat català i elaborar millors vins ecològics

Aquest any ha estat un any de canvis i de reafirmar els valors més importants del celler Vins el Cep. La firma ha estat la primera companya elaboradora de cava que ha obtingut el segell d’elaboradors integrals, un fet que permetrà que els . compradors etiguin, a partir d’ara, més informats del que ho estaven abans. A més, el segell d’elaborador integral ajudarà a identificar que el cava ha estat 100% vinificat al celler propi.

Per altra banda, Vins el Cep continua apostant per la singularitat del territori, la diversitat de vinyes de la zona d’Espiells ajuda a elaborar vins de qualitat i amb un estil propi. Gràcies a això, aquest any han continuat ampliant la seva gamma de vins de vinya única amb un Xarel·lo Vermell i aquest serà el camí a seguir els anys que venen.

Amb un vi d’aquest estil, el Clot del Roure Brisat, aquest any han aconseguit el Vinari Gran Or, un parell de Vinaris de plata amb l’OT blanc i el MIM Pinot Noir i també una menció especial a Decanter com a millor Cava Biodinàmic del 2022 amb el Claror.

Aquest 2023 tenen l’objectiu de millorar la presència al mercat català i continuar creixent, elaborant cada dia millors vins ecològics i amb una personalitat pròpia.

També et pot interessar

Comentaris