Miguel A. Torres rep de la DO Penedès el guardó ‘Senyor del vi’

Miguel A. Torres rebent el reconeixement de mà de Joan Huguet.
15/12/2022 - 17:00h

Joan Huguet destaca la figura del president de Família Torres, i assegura que “ha donat a conèixer el Penedès arreu del món”

La DO Penedès ha lliurat aquesta setmana a Miguel A. Torres, president del celler Família Torres, el seu màxim guardó de reconeixement, anomenat ‘Senyor del Vi’. El premi se li va entregar en un acte celebrat al restaurant Pícnic de Sitges, que va reunir més d’una trentena de representants de sindicats i de cellers que van voler acompanyar Torres “en un reconeixement molt celebrat per tots els cellers de la denominació d’origen”, van dir des de la DO. En l’acte també hi va ser present la directora general de l’INCAVI, Alba Balcells.

El plenari de la DO Penedès va aprovar atorgar el reconeixement ‘Senyor del Vi’ a Miquel A. Torres per la seva gran carrera professional vitivinícola, centrada en el treball per enfortir els vins Penedès i en la innovació per preservar el medi ambient.

En el seu parlament, Miguel A. Torres va destacar la gran qualitat de vins que s’elaboren al Penedès i va animar especialment els joves a continuar el llegat de les generacions anteriors, posant en relleu la conservació del medi ambient.

Per la seva banda, Joan Huguet, president de la DO Penedès, va destacat de Torres que “una de les seves fites més importants ha estat exportar”.

També et pot interessar

Comentaris