Les viticultores de Maria Rosa Ferré, aquest divendres al Fòrum Berger de Vilafranca

FOTO: SERGIO ROS / LA FATXENDA
15/12/2022 - 19:00h

El llibre ‘Converses a peu de vinya’ de la fotògrafa penedesenca es presentarà al Fòrum Berger Balaguer, a les 7 de la tarda

Maria Rosa Ferré ha recorregut els darrers dos anys quilòmetres i quilòmetres cercant dones que dediquin la seva vida a la terra i al vi. Les converses que ha mantingut amb totes elles les ha recollit en el llibre Converses a peu de vinya. 50 viticultores del Penedès (Edicions Andana), que aquest divendres, a les 7 de la tarda, es presentarà a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer.

Ferré retrata en aquesta esplèndida obra el dia a dia de cinc desenes de viticultores, joves i grans, la majoria de les quals han hagut de vessar suor i llàgrimes per fer-se un lloc en el món de la pagesia. Totes, però, han contribuït, i contribueixen, a mantenir viu un sector cabdal per al territori, que forma part de l’essència de la identitat del Penedès.

La presentació del llibre de Maria Rosa Ferré la conduirà la periodista Ruth Troyano, que conversarà amb l’autora i amb algunes de les protagonistes del llibre.

En l’acte –obert al públic– també hi farà una intervenció l’actriu Clara Cols.

També et pot interessar

Comentaris