Joc de Cartes triarà el millor restaurant en una cava del Penedès

La Barbequiú de Torelló és un dels quatre restaurants que competirà al ‘Joc de Cartes’.
28/11/2022 - 19:35h

El programa conduït per Marc Ribas emetrà el 7 de desembre un episodi en què visitarà quatre establiments del territori

El programa ‘Joc de Cartes’ tornarà a tenir com a escenari el Penedès, en aquesta ocasió per escollir el millor restaurant en una cava del territori. Marc Ribas i el seu equip seran la setmana que ve al territori per tastar les propostes de quatre restaurants, i el dimecres 7 de desembre, a partir de les 22.05h, se’n coneixerà el guanyador.

Els restaurants que competiran en aquest nou ‘Joc de Cartes’ seran Les Vinyes de Lilith “un restaurant amb la personalitat de la seva propietària, la Marta Vallès, que volia un restaurant gluten free a la comarca”, tal com el defineix el mateix programa. També hi haurà Artcava, “on l’Èric Enguita ha portat la filosofia de l'”street food” a un entorn de vinyes”, apunten des de ‘Joc de Cartes’.

Juntament amb ells dos, competiran Can Marlès, “des d’on el xef Sergi de Meià organitza esdeveniments gastronòmics posant en valor la cuina del territori i el producte km 0”, el defineix l’equip de Marc Ribas, i la Barbequiú de Torelló, “per descobrir l’aposta per la barbacoa que ha fet el Toni de la Rosa, la 23a generació d’un celler històric” diuen.

Casa Joan, triomfador

‘Joc de Cartes’ ja va ser a finals del 2019 a la zona, en què Casa Joan, de Vilafranca, es va coronar com el millor restaurant de l’Alt Penedès. Cal Ticus (Sant Sadurní), Casa Nova (Sant Martí Sarroca) i Canals i Munné (Sant Sadurní) també van competir en aquella edició.

També et pot interessar

Comentaris