Recaredo, el primer celler català que rep el ‘Green Emblem Robert Parker’

22/11/2022 - 13:29h

Robert Parker Wine Advocate ha seleccionat 16 ‘cellers inspiradors’ de tot el món pel seu enfocament sostenible en la indústria del vi

Recaredo ha estat reconegut amb el ‘Green Emblem Robert Parker – Michelin’, que reivindica el valor d’aquelles empreses vitivinícoles que han demostrat grans esforços en les seves pràctiques de cultiu davant del repte del canvi climàtic. Amb aquesta distinció, Recaredo es converteix en el primer celler català a rebre aquest reconeixement i el segon de tot l’Estat, després de Descendientes J.Palacios, del Bierzo.

“El Green Emblem certifica que el productor ha de ser un destacat defensor de la sostenibilitat, que mira i vetlla per la protecció del medi ambient i la biodiversitat amb una visió a llarg termini”, detallen des de l’equip de redacció de Michelin – The Robert Parker.

Robert Parker Wine Advocate ha seleccionat per al 2022 un total de 16 ‘cellers inspiradors’ de tot el món pel seu enfocament sostenible en la indústria del vi, entre els quals figuren empreses vitivinícoles com ara Domaine Ganevat, de França, o Ridge Vineyards, d’Estats Units.

Al llistat cal sumar-hi els 24 cellers reconeguts a la llista inaugural del passat 2021 amb presències destacades com, per exemple, Champagne Louis Roederer.

També et pot interessar

Comentaris