“L’Espectacle: Vins Negres Penedès” torna omplir el Claustre dels Trinitaris

15/11/2022 - 12:45h

El nombre d’assistents a l’acte s’iguala als registrats a les edicions celebrades abans de la pandèmia

La 5a edició de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès” ha deixat molt satisfets als organitzadors de l’esdeveniment, el restaurant vilafranquí El Gat Blau amb la col·laboració de la DO Penedès. El Claustre dels Trinitaris de Vilafranca va acollir dissabte aquest acte vinícola que ja és un dels fixes en el calendari del Penedès.

L’èxit d’assistents s’ha demostrat amb les xifres, que s’igualen a les que registrava l’esdeveniment abans de la pandèmia. El públic ha valorat molt positivament l’espectacle de dansa a càrrec de +GimDans i els vins que s’hi han tastat. Pprova d’això és que molts cellers van exhaurir algunes de les referències amb les que participaven, així com les propostes gastronòmiques de El Gat Blau. En aquesta edició de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès” hi han participat 11 cellers i amb 20 vins negres Penedès.

Una de les singularitats de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès” és que son els propis elaboradors els que serveixen i donen a conèixer els vins als assistents. “El fet que moltes de les referències s’acabessin, demostra la bona qualitat dels vins presents a l’acte i l’interès del públic a descobrir-los” afirma Olga Guasch, propietària del restaurant El Gat Blau.

Els assistents també van gaudir d’un espectacle de dansa a càrrec de les ballarines de +GimDans, Sandra Ferré i Alba Tort, que han interpretat una coreografia especialment creada per aquest acte. L’objectiu de l’espectacle ha estat fer reflexionar als assistents sobre el paper de la humanitat en el planeta i com la malmet. L’esdeveniment també ha comptat amb l’ambientació musical de la DJ Marian.

També et pot interessar

Comentaris