Comencen unes obres de millora a la xarxa d’abastament d’aigua a Can Coral

15/11/2022 - 12:02h

Aquesta nova construcció cobrirà un tram des del nucli de Les Espolles fins a l’entrada d’aquesta urbanització de Torrelles de Foix

Aquests dies s’han iniciat els treballs per a la construcció d’una nova xarxa soterrada d’abastament d’aigua a la urbanització de Can Coral, que té per objectiu la millora del servei i resoldre els problemes de subministre en aquest veïnat, així com reduir les fuites d’aigua que es reprodueixen periòdicament. La intervenció permetrà també reforçar l’equilibri de l’ecosistema de l’entorn i la millora de la sostenibilitat i la salut ambiental.

Aquesta nova construcció cobrirà un tram des del nucli de Les Espolles fins a l’entrada de la urbanització de Can Coral i ha de donar una solució ferma als continus talls en el subministrament, i garantir als veïns i veïnes una correcta prestació dels serveis bàsics. L’obra permetrà així impulsar l’aigua fins al carrer Nesprer de Can Coral, i enllaçar amb una canonada que sí es troba en condicions acceptables per al subministre d’aigua.

El veïnat de Can Coral rep l’aigua de la captació del pou Hill, situat a Plana de les Torres però que no cobreix les necessitats de la urbanització, a més del dipòsit Costa, instal·lat al centre urbà i que rep aigua principalment de la companyia Aigües Ter-Llobregat (ATLL). La conducció d’aquesta xarxa que abasteix a Can Coral es troba en molt mal estat i a més està situada en superfície i a la vista.

Amb aquesta nova construcció es connectarà aquests punts de subministre amb el dipòsit Gatell, punt ubicat a la mateixa urbanització però que actualment està en desús i que també es sotmetrà a una intervenció per a la seva adequació. 

També et pot interessar

Comentaris