Ingressen a presó els dos autors d’un robatori violent a Vilafranca del Penedès

Imatge d’arxiu d’una detenció a càrrec dels Mossos d’Esquadra.
14/11/2022 - 14:05h

Els arrestats van agredir amb violència la seva víctima amb la intenció de sostreure la cadeneta d’or que portava al coll en uns fets ocorreguts en ple centre de la vila

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Alt Penedès han instruït les diligències pel robatori violent a Vilafranca del Penedès.

Els fets van succeir la nit del dimecres 9 de novembre, quan els agents van tenir coneixement d’un robatori violent a la via pública, al carrer de la Cort, a Vilafranca del Penedès. Els dos autors van agredir amb extrema violència la seva víctima, el van llençar al terra, li van propinar múltiples cops de puny al cap, arribant inclús a intentar ferir-lo amb un ganivet de grans dimensions, amb la intenció de sostreure la cadeneta d’or que portava al coll. Posteriorment, els dos joves van fugir corrents del lloc.

Immediatament les dotacions policials es van desplaçar al lloc i gràcies a la descripció facilitada pels testimonis, els agents de la Policia Local de Vilafranca del Penedès, els van localitzar i detenir, pocs minuts després en un carrer proper. Els joves, en adonar-se’n de la presència policial van intentar fugir, llençant el ganivet de 33 cm de llargada al terra, tot i que no ho van aconseguir.

Cal esmentar que els joves, de 21 anys, havien estat detinguts el dia anterior, per la Policia Local de Vilafranca del Penedès per un robatori interior de vehicle.

Els arrestats, amb 34 antecedents policials, molts d’ells per robatoris violents, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

També et pot interessar

Comentaris