El govern del Vendrell insta a Som Poble-ERC a recolzar els pressupostos del 2023

14/10/2022 - 12:05h

Assegura que hi hauria de donar suport per “posar-se al costat de la majoria social del Vendrell” i per “responsabilitat institucional”

El portaveu del Govern municipal de l’Ajuntament del Vendrell, Christian Soriano, ha manifestat que els pressupostos per al 2023 que es sotmetran a votació el proper dilluns “són uns pressupostos per a la majoria social del Vendrell que compten ja amb un ampli consens entre diferents forces”.

El passat dimarts, ja es presentava un acord amb el grup de Podem-El Vendrell i la intenció és, segons Soriano, seguir sumant recolzament entre altres forces: “en moments de crisi econòmica i social com l’actual, la ciutadania ens demana deixar a un costat diferències partidistes i posar en comú allò que ens uneix, que és l’estima cap al Vendrell i la seva gent”.

En aquest sentit, el portaveu del Govern municipal vendrellenc s’ha dirigit al principal grup de l’oposició, Som Poble-ERC, avisant que “o s’està amb el no a tot i a la irrellevància política més absoluta; o s’està al costat de la majoria social del Vendrell que demana diàleg, negociació i pacte. Som Poble-ERC ha d’escollir”.

També et pot interessar

Comentaris