Més d’una vintena de cellers del cava obren portes el 12 d’octubre

(FOTO: FREEPIK)
11/10/2022 - 16:05h

La jornada es va crear fa més de tres dècades, i ha assolit una gran popularitat entre el públic

Més d’una vintena d’elaboradors de cava s’han sumat aquest 2022 a la jornada de portes obertes dels cellers, que la Confraria del Cava organitza cada 12 d’octubre des de fa més de 30 anys. Com en l’edició de l’any passat, els cellers que obriran les portes aquest dimecres ho faran amb reserva prèvia per gestionar els aforaments.

Les persones interessades a visitar-los hauran de contactar amb el celler prèviament per reservar les places. Es pot fer a través de l’adreça electrònica de cada empresa o per telèfon. Només quan la plaça estigui confirmada, es podrà visitar el celler que s’hagi escollit.

Visites solidàries

Alguns d’aquests cellers oferiran visites gratuïtes i, d’altres, visites de pagament. En el cas dels que opten per les visites de pagament, la recaptació es destinarà –majoritàriament– a diferents finalitats socials. Les visites consistiran, en gran part, en una visita al celler, una visita a les vinyes que envolten les empreses elaboradores i una degustació d’un o diversos caves.

Per consultar els cellers que participen en la jornada de portes obertes i contactar-hi, es poden visitar els webs de l‘AECAVA i de la Confraria del Cava.

També et pot interessar

Comentaris