Els visitants donen un excel·lent al nou Cavatast

10/10/2022 - 20:00h

L’Ajuntament de Sant Sadurní i els expositors també valoren positivament el canvi de model de la mostra de caves i gastronomia

Quan un esdeveniment aposta pel canvi, sempre hi ha la incògnita de com el valoraran els que el visiten. El Cavatast –que enguany s’ha fet en una nova ubicació i amb un format diferent– hadesvelat el misteri el cap de setmana, amb uns resultats més que positius.

Segons una enquesta realitzada per The Watsons, els milers de persones que han passat entre divendres i diumenge per la mostra han donat un excel·lent a la proposta, amb una valoració especialment bona de la nova ubicació (8,9), el Parc Lluís Companys. La mateixa rebuda ha tingut el canvi entre els expositors, que destacaven, principalment, la cura amb què s’han treballat els detalls de la fira. Les valoracions són especialment satisfactòries, si es té en compte que aquest era el primer Cavatast després de dos anys de pandèmia que s’obria al gran públic.

Malgrat la pluja que va caure divendres a la tarda, el Cavatast ha tancat la 26 a edició amb un gran èxit de públic. La nova distribució en espais de degustació ha afavorit la circulació dels visitants, que a més d’espais de tast, enguany també disposaven d’una zona habilitada per a concerts i la tradicional mostra d’artesans organitzada per Som Sant Sadurní. Tot i que es van veure cues davant d’alguns estands, sobretot en hores punta, l’atenció dels expositors va ser ràpida. Aquest fet és un dels que ressaltaven molts dels visitants.

Des de l’Ajuntament, també s’ha fet una valoració molt positiva d’una mostra de caves i gastronomia que ha rebut molt de públic nou. Segons l’enquesta de The Watsons –amb una mostra de 410 persones–, el 25% dels que l’han visitat era públic novell.

A més, cal remarcar que es manté el públic familiar, que representa el 30% del total dels que han passat per la fira. La majoria de visitants de la mostra han estat persones vingudes d’arreu de la província de Barcelona, amb un volum també elevat de penedesencs i sadurninencs que hi han passejat.

Cartell de complet

Les activitats complementàries que s’han organitzat enguany amb motiu del Cavatast també han assolit una gran quota de participació, i moltes d’elles han penjat el cartell de complet.

Des de l’Ajuntament han apuntat que esperen que l’èxit del nou model es tradueixi els pròxims anys en un augment de participació dels expositors, i aconseguir, així, fer créixer la mostra.

També et pot interessar

Comentaris