Tastos d’or, un nou cicle de tastos de vins al ‘El Cigró d’Or

06/10/2022 - 19:00h

Els tastos, que es faran una vegada al mes, estaran conduïts pel reconegut sommelier del restaurant Ton Colet

El restaurant El Cigró d’Or del xef gelidenc Oriol Llavina celebra el seu vintè aniversari estrenant un nou cicle de tastos mensuals, conduïts pel sommelier del restaurant Ton Colet, Millor Sommelier de Catalunya 2022.

El nou cicle començarà el dijous 20 d’octubre a les 19.30 h amb la sessió ‘Iniciació al tast I’. En aquesta activitat, d’una hora i mitja de durada, es donaran les consignes bàsiques que cal tenir presents a l’hora de degustar un vi. Té un cost de 25 € per persona i les inscripcions ja estan obertes a elcigrodor.com/tastos.

El dijous 17 de novembre, a la mateixa hora, es durà a terme la sessió ‘Iniciació al tast II’. El preu es manté a 25 € per persona i les inscripcions es podran fer a partir del dilluns 24 d’octubre, també a través de la pàgina web del Cigró d’Or.

Sommelier de renom

Ton Colet es va formar en sumilleria a l’Escola dels Gremis de Restauració i d’Hotels de Barcelona. Abans de ser el sommelier del restaurant ‘El Cigró d’Or’, va estar vinculat professionalment a altres establiments del sector de la restauració, entre els quals destaca la gestió de la taverna del Vinseum i la seva feina a les sales de
restaurants com ‘Arrels’ de Santa Margarida i els Monjos i ‘Cal Blay Vinticinc’ a Sant Sadurní.

En els darrers anys, ha combinat la seva feina als restaurants amb diverses col·laboracions a programes emesos a Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, així com als mitjans escrits ‘Lo+Barcelona’ i ‘B-Style’, o al blog de Bodegues Torres. També ha dirigit sessions de tast i ha fet diverses tasques relacionades amb divulgació d’aspectes relacionats amb el món del vi.

També et pot interessar

Comentaris