Últims dies per proposar activitats a la Setmana del Vi Català

(FOTO: FREEPIK)
03/10/2022 - 18:00h

L’activitat tindrà lloc del 4 al 13 de novembre i aplegarà propostes arreu de Catalunya amb la vinya i el vi com a protagonistes

Catalunya aplegarà del 4 al 13 de novembre la tercera edició de la Setmana del Vi Català, organitzada per l’INCAVI i el Departament d’Acció Climàtica, amb el suport de les Denominacions d’Origen catalanes. La iniciativa aglutinarà una àmplia varietat d’activitats per tot el territori català amb el vi com a protagonista.

La Setmana del Vi Català comptarà, de nou, amb una programació oberta i participativa, teixida amb les propostes dels propis actors del sector per així oferir un programa molt variat. S’organitzaran esdeveniments des de les empreses, entitats i particulars en diferents espais del país.

El pròxim divendres, 7 d’octubre, és l’últim dia per rebre activitats, així que tot aquell que hi estigui interessat – cellers, botigues de vins, restaurants, denominacions d’origen, associacions, etc.- pot proposar-la a través del formulari que es pot trobar a la web creada per l’ocasió.

El programa està dividit en cinc grans eixos: enoturisme, gastronomia i restauració, activitats comercials, cultura i vi, i activitats divulgatives. Amb totes les activitats proposades, més les pròpies que organitzarà l’INCAVI i les Denominacions d’Origen, es confeccionarà tot el programa de la Setmana del Vi Català

Fins al moment ja s’han rebut més de cinquanta propostes d’esdeveniments molt variats que inclouen des de visites a vinyes i cellers, a promocions especials, tastos de vins catalans, experiències enoturístiques i també activitats vinculades a la cultura i al vi. Tota la informació es pot consultar al web setmanadelvicatala.cat.

També et pot interessar

Comentaris