Dimecres comencen les obres de reurbanització del carrer de Sant Jocund

03/10/2022 - 11:41h

Els treballs de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram duraran unes 5 setmanes i a continuació es farà l’ampliació de voreres, la plantació d’arbrat i la instal·lació de mobiliari urbà i enllumenat u

A partir d’aquest dimecres estarà tallat al trànsit i estarà prohibit l’estacionament al c/ Sant Jocund amb motiu de l’inici de les obres de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram, prèvies a la reurbanització del carrer que es durà a terme a continuació. La reurbanització del carrer Sant Jocund forma part del projecte que inclou també el carrer de la Lluna, la plaça i el carrer de Puigmoltó, inclòs en el Pla d’Intervenció Integral al Centre i al carrer Comerç-PIICC, que s’està executant actualment.

Els treballs de renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram, que executarà Aigües de Vilafranca, duraran aproximadament unes 5 setmanes i a continuació es farà la reurbanització del carrer que inclourà l’ampliació de voreres, la plantació d’arbrat, i la instal·lació de mobiliari urbà i enllumenat.

Amb motiu d’aquestes obres el trànsit estarà tallat i no es podrà estacionar al c/ Sant Jocund. Només podrà entrar al carrer de la Font el veïnat que disposi de comandament per accedir als seus aparcaments privats.

També et pot interessar

Comentaris