El MUSiCVEU lliura 3.932,10 € a les Associacions TIÁM i Llambrusca

30/09/2022 - 13:00h

La quantitat rebuda serà invertida per les dues entitats en el Programa Junts per l’Alzheimer i altres demències

El Festival MUSiCVEU de la Fundació Pinnae ha fet el lliurament de l’aportació solidària que en la seva vuitena edició, ha estat destinada a dues associacions conjuntament TIÁM i LLAMBRUSCA, dues entitats pioneres al territori que treballen per oferir una millor qualitat de vida dels afectats d’Alzheimer i altres demències, així com donar suport a les famílies dels afectats.

L’acte va tenir lloc el dilluns 26 de setembre, a l’Espai Cultural Fòrum Berger de Vilafranca del Penedès, on el Sr. Martí Solé, president de la Fundació Pinnae entitat organitzadora del Festival, va fer entrega dels xecs per un import total de 3.932,10€ als representants de les dues entitats.

El Musicveu Solidari, un festival de “traca i mocador”

El Musicveu és el festival solidari del Penedès que enguany ha aplegat 11 concerts en 10 espais durant 9 mesos, amb diferents grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques. A banda de la música, el festival Musicveu ha complementat la seva oferta amb visites als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de càtering Cal Blay que s’ha ofert després d’alguns dels seus concerts.

A més, aquest any el Festival ha inclòs en la seva programació un cicle de tres conferències repartides entre els mesos de maig i setembre, que s’han celebrat a l’Espai Cultural del Fòrum Berger, amb entrada gratuïta i obertes a tothom, on l’eix vertebrador ha estat la salut mental i el benestar emocional, com a complement a la visibilitat a la tasca de les entitats beneficiàries del Festival. Les xerrades han estat a càrrec de diferents professionals que han informat des dels recursos existents per a malalts i famílies que s’inicien en aquesta malaltia, entendre com funciona el cervell de les persones, fins a eines per a poder cuidar bé persones amb aquest tipus de malalties.

Un any més, la Fundació Pinnae, entitat organitzadora del MUSiCVEU, vol agrair la fidelitat dels patrocinadors, col·laboradors i partners així com a tots els assistents i les entitats que han cedit els seus espais, amb tots ells continuem creixent en cada edició per aportar la cultura solidària i accessible al nostre territori.

Sobre el Festival MUSiCVEU

El Festival MUSiCVEU és un dels principals motors de les arts escèniques a la Vegueria Penedès on la cultura i la solidaritat es conjuguen, per aconseguir una societat més justa, més inclusiva i més solidària; aquest és el seu segell i el factor que el fa únic i molt especial.

Amb el Festival MUSiCVEU, la Fundació Pinnae apropa la cultura musical a les persones i dona suport a la cultura solidària en benefici d’entitats del territori, i a favor dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat.

Des dels seus inicis, el Festival ha aplegat en 8 edicions, amb l’assistència de més 14.000 persones, ha organitzat més de 70 actuacions i ha aportat 19.380.10 € solidaris a diferents entitats del territori.

Ja es prepara la novena edició, amb novetats importants pel que fa a espais, activitats i amb una programació de luxe.

També et pot interessar

Comentaris