La Diputació de Tarragona impulsa nous equipaments i serveis a Cunit

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, amb l’alcalde i el segon tinent d’alcalde cunitencs.
30/09/2022 - 11:04h

La presidenta Noemí Llauradó va visitar aquest dijous el nou aparcament de bicicletes i el govern local li va demanar millorar els accessos als barris de muntanya

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, va visitar institucionalment aquest dijous el municipi de Cunit, on l’ens provincial impulsa nous equipaments i serveis per a la ciutadania.

A Cunit, els usuaris de la bicicleta compten des de fa uns mesos amb un aparcament cobert, segur i gratuït: el Bicibuc, amb mitja dotzena d’aparcaments independents per a bicicletes al costat del pavelló poliesportiu Els Joncs. La iniciativa ha comptat precisament amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, que hi ha destinat un total de 16.819 euros.

Després de visitar el Bicibuc amb l’alcalde cunitenc, Jaume Casañas, i el segon tinent d’alcalde, Xavier Lorenzo, la presidenta de la Diputació de Tarragona va conèixer altres projectes d’interès per al municipi com ara el Centre de Negocis, un equipament municipal que funcionarà com a espai de coworking que entrarà en funcionament a finals d’any i per a la creació del qual s’ha sol·licitat la col·laboració de la Diputació.

Durant la visita a Cunit, Llauradó va celebrar l’impuls d’iniciatives com la del Bicibuc, que tenen com a objectiu impulsar la mobilitat sostenible i ha destacat la importància de conèixer de primera mà les obres i projectes que es duen a terme arreu dels municipis per millorar-ne les oportunitats i augmentar el benestar de la ciutadania.

Millorar accessos

Aprofitant la visita a Cunit, el govern local va voler mostrar sobre el terreny a Noemí Llauradó l’estat i les característiques dels accessos als barris de muntanya.

L’alcalde li va manifestar la necessitat de millorar les carreteres d’accés als barris de muntanya “degut a la importància que tenen tant dins del municipi com a vies que connecten diversos nuclis de població de Cunit, com a traçats que connecten el litoral de la comarca amb municipis d’interior com l’Arboç”.

Jaume Casañas va demanar la col·laboració de la Diputació de Tarragona en la catalogació d’aquestes vies i que es considerin vies urbanes.

Tanmateix, l’alcalde cunitenc s’ha mostrat molt satisfet per aquesta visita de la presidenta i agraeix l’interès mostrat per conèixer Cunit, ja que “d’aquesta manera hem tingut l’opotunitat de mostrar com és Cunit, moltes vegades considerat el darrer poble de Tarragona”.

Durant la visita a Cunit, Llauradó va celebrar l’impuls “d’iniciatives com la del Bicibuc, que tenen com a objectiu impulsar la mobilitat sostenible i ha destacat la importància de conèixer de primera mà les obres i projectes que es duen a terme arreu dels municipis per millorar-ne les oportunitats i augmentar el benestar de la ciutadania”.

També et pot interessar

Comentaris