Josep Roca és la cara visible de la campanya ‘Cava amb cor’ de la Confraria

Francesc Roig, Josep Roca i Eduard Sanfeliu, a la presentació de la campanya ‘Cava amb cor’.
28/09/2022 - 11:48h

S’han posat a la venda 5.000 ampolles solidàries elaborades per dotze cavistes diferents, i els beneficis seran per Càritas

La Confraria del Cava Sant Sadurní i Càritas Catalunya, amb el suport d’El Celler de Can Roca, han encetat la tercera edició de la campanya ‘Cava amb cor’, que enguany posarà a la venda 5.000 ampolles solidàries elaborades per 12 cavistes diferents.

El producte, que es pot comprar en diferents establiments col·laboradors, es vendrà a un preu de 7,9 euros. D’aquests, dos euros es destinaran als projectes socioeducatius de Càritas a Catalunya que atenen infants i joves en situació de vulnerabilitat. Es poden consultar els punts de venda a cavaambcor.cat.

Eduard Sanfeliu, president de la Confraria del Cava, ha afirmat que “aquesta nova campanya és un exemple de la sensibilitat de les persones que compren el Cava amb Cor, així com de les empreses col·laboradores, en un moment en què cal continuar lluitant perquè els nens, adolescents i joves tinguin oportunitats per formar-se i encarar el futur amb esperança”.

Per altra banda, Francesc Roig, president de Càritas Catalunya, ha posat de manifest que les famílies amb nens en risc d’exclusió social van ser un dels col·lectius prioritaris en l’acció social de Càritas. Durant el 2021 es van desenvolupar 220 projectes dirigits a les famílies; se’n van beneficiar prop de 6.019 persones, que van comptar amb uns recursos aplicats de 5,4 milions d’euros.

Finalment, Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca i padrí d’aquesta nova edició del Cava amb Cor ha animat la ciutadania a comprar el Cava amb Cor, ja que comprar una ampolla d’aquest cava és omplir-se de sentit. Per a Roca, “Càritas és una entitat constructora de segones oportunitats per a aquells que més pateixen”.

També et pot interessar

Comentaris