Subhasta solidària de la verema d’una vinya per la Creu Roja de l’Alt Penedès

25/08/2022 - 16:41h

L’entitat rebrà 10.000 euros després de la licitació de la subhasta, en la qual Vallformosa va ser el celler que va oferir el preu més alt

L’Agrupació d’Agricultors del Pla de Manlleu va organitzar dimecres la primera subhasta benèfica de la verema d’una vinya de DO Penedès. L’acte, que es va celebrar a l’auditori de Vinseum de Vilafranca, es va dur a terme amb un doble objectiu: recompensar la tasca social que està duent a terme Creu Roja Alt Penedès al territori i promoure la unió de la pagesia reunint representants de diversos cellers rellevants de DO Cava i DO Penedès.

En aquest sentit, es va aconseguir la presència a la subhasta de Vallformosa, Loxarel, Suriol del Castell, Vilarnau, Codorniu, Freixenet i Heretat Mascorrubí. Pel que fa a la recaptació, l’Agrupació calcula que Creu Roja Alt Penedès rebrà més de 10.000 euros entre els diners obtinguts en la subhasta i per les diverses donacions anunciades pels cellers participants.

La CEO de Vallformosa, Marta Vidal, és qui va oferir el preu més alt durant la licitació de la subhasta, que va ser d’1’30 €/kg. de raïm. El preu de sortida havia estat de 0’7€/kg. Per tant, Vallformosa rebrà la verema d’enguany d’una de les millors vinyes de Parellada-Montonega de la zona +500 (raïm conreat en terres a més de 500 metres d’alçada sobre el nivell del mar).

També et pot interessar

Comentaris