El Festival Gastronòmic Corpinnat es consolida amb prop de 2.000 assistents

(FOTO: CORPINNAT)
11/08/2022 - 17:53h

Aquesta segona edició ha reunit 45 restaurants i ha generat un volum de negoci per a la restauració de més de 200.000 euros

El Festival Gastronòmic Corpinnat ha tancat la seva segona edició amb un èxit de participació que el consoliden com una de les ofertes enogastronòmiques més potents de l’estiu a Catalunya. Pels 48 sopars programats en espais singulars dels 11 cellers Corpinnat (Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut i Pardas) entre el 15 de juny i el 31 de juliol han passat 1.909 assistents, i el volum de negoci aproximat per al sector de la restauració s’ha situat en els 209.000 euros.

Un dels plats que es va servir en un dels diferents sopars que va incloure el Festival Gastronòmic. (FOTO: CORPINNAT)

Ton Mata, president de Corpinnat, ha destacat la bona acollida del festival entre el públic i l’esforç que han fet tots els restauradors per oferir una gastronomia de qualitat i sorprenent, alhora. El festival va néixer l’estiu de 2021 com una aposta per donar a conèixer els vins escumosos Corpinnat al costat d’una variada oferta gastronòmica elaborada pels millors cuiners i cuineres del país.

L’èxit de la primera edició sumat al d’aquesta segona confirmen el Festival Gastronòmic Corpinnat com una de les principals referències del calendari d’experiències enogastronòmiques d’arreu de Catalunya. De fet, el festival ha rebut aquest any el primer reconeixement públic amb el Premi Vinari d’Enoturisme a la Millor Experiència Enogastronòmica.

Aquesta segona edició ha reunit 45 restaurants de tot Catalunya. Pel que fa a la procedència del públic, majoritàriament prové de Catalunya, tot i que aquest any en alguns sopars també hi ha hagut la presència de persones procedents d’altres punts de l’Estat i fins i tot d’altres països europeus que han fet coincidir les seves vacances a Catalunya amb les dates del festival per poder viure l’experiència.

També et pot interessar

Comentaris