El Música a les Vinyes s’estrena amb un concert de jazz a Torre-ramona

17/07/2022 - 18:31h

Tres x Tres actuarà al poble medieval, i l’activitat inclourà l’exposició ‘L’heretat dels mites Greco-Romans’ i un maridatge de cava i préssec d’Ordal

El poble medieval de Torre-ramona, ubicat a Subirats, acollirà dissabte a dos quarts d’11 de la nit el primer concert del cicle estiuenc Música a les Vinyes que organitza l’Ajuntament de Subirats amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

El grup Tres x Tres, integrat per Manel Fortià, Marc Miralta i Xavi Torres, serà el protagonista d’aquest espectacle que des de fa anys marida música i vi amb el préssec d’Ordal. El concert, creat especialment per la participació en el cicle subiratenc, portarà dalt de l’escenari la tradició del jazz amb un so únic i irrepetible.

Art i tast

Abans del concert, els espectadors podran veure l’exposició de Pujolboira i Bergsrud: “L’heretat dels mites Greco-Romans”. Després, a davant de la seu de la Confraria del Cava, que s’ubica a Torre-ramona, es farà el tradicional maridatge de cava elaborat a Subirats i Préssec d’Ordal.

La venda d’entrades per al concert està activa al web entrapòlis.com. Si no s’exhaureixen, s’habilitarà un punt de venda a taquilla.

El Música a les Vinyes, que es va presentar el 17 de juny a Cellers Carol Vallès, acabarà dissabte que ve amb el concert de la Cobla Marinada, Pere Martínez i Vicens Martin.

També et pot interessar

Comentaris