Freixenet marca un topall mínim d’entre 40 i 51 cèntims per quilo de raïm

13/07/2022 - 16:57h

El celler reitera el seu suport al pla estratègic del Consell Regulador del Cava i aposta pels contractes a llarg termini amb els viticultors

Freixenet és un dels primers cellers que ha donat a conèixer el preu mínim que pagarà pel raïm la pròxima verema. El gegant vitivinícola és un dels que marca la tendència de preus cada campanya, i enguany ha anunciat que seran més elevats que el 2021.

Tal com han apuntat en un comunicat de premsa, l’empresa sadurninenca ha marcat un topall mínim de 40 cèntims per quilo de raïm destinat a l’elaboració dels caves de Guarda (que suposen el 87% del mercat del cava).

Aquest preu s’enfilarà fins als 51 cèntims de mínima per als caves de Guarda Superior (Reserva o Gran Reserva), amb raïm que s’obtindrà a través de contractes de fins a cinc anys.

Freixenet és un dels principals compradors de raïm del sector cavista, i amb aquest anunci, han volgut “reafirma el seu suport al pla estratègic del Consell Regulador del Cava”, tal com han apuntat des del celler en el comunicat emès.

“Com líder del mercat, Grup Freixenet està compromès amb la consolidació del posicionament del cava a nivell global i el creixement de la categoria”, han apuntat des de l’empresa, que compta actualment amb més de 600 proveïdors directes de raïm.

També et pot interessar

Comentaris