Tres detinguts pel segrest d’un home a Segur de Calafell

Una pistola confiscada als detinguts.
12/07/2022 - 18:20h

La víctima els havia estafat una quantitat de 30.000 euros mitjançant un ‘Rip Deal’

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vendrell, amb la participació d’agents de seguretat ciutadana de la mateixa comissaria i de la Policia Local de Calafell, van detenir entre els dies 5 i 7 de juliol dos homes al nucli de Segur de Calafell, de 43 i 70 anys, com a presumptes autors dels delictes de segrest, pertinença a grup criminal, tinença d’armes, lesions i tràfic de drogues.

També va ser detingut el 5 de juliol un tercer home, de 42 anys, per un delicte d’estafa.

Els fets van ocórrer aproximadament sobre les 17.20 hores del mateix dimarts de la setmana passada, 5 de juliol, quan una trucada telefònica va informar a la Policia Local de Calafell que una persona podia estar retinguda en un bar del municipi.

Immediatament, diverses patrulles van desplaçar-se al lloc indicat on van comprovar que dins del bar no hi havia activitat però que, darrera de l’establiment, hi havia una porta que donava accés a un domicili on hi havia dos homes, un d’ells sagnant i amb talls per tot el cos.

Davant d’això, els agents van identificar les dues persones i l’home ferit va afirmar que l’agressor, propietari del domicili, i altres dos homes l’havien amenaçat amb una pistola de matar-lo si no els tornava els diners que la víctima de les amenaces havia estafat al propietari de la casa.

D’altra banda, el propietari va explicar als agents que havia prestat 30.000 euros a aquell home pel sistema ‘Rip Deal’, a canvi d’una comissió, i que aquest li havia estafat i no li havia retornat els diners.

Paral·lelament, els agents van veure que a l’interior de la casa hi havia un paquet que posteriorment es confirmaria que contenia més d’un quilogram de cocaïna, una pistola, munició real i unes brides.

Davant la gravetat dels fets, els Mossos d’Esquadra van detenir els dos homes esmentats, per ser els presumptes autors respectivament d’un delicte d’estafa i unes amenaces amb una arma de foc i, poc després, van dur a terme una entrada i perquisició en el domicili que va permetre la intervenció dels esmentats objectes.

Dos dies després i un cop realitzades les gestions necessàries per poder identificar la resta dels autors del segrest, van detenir un altre home, a Segur de Calafell, per la seva presumpta participació en el segrest del presumpte estafador per intentar aconseguir que tornés els diners que havia estafat.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va ordenar l’ingrés a presó pel propietari de l’immoble.

La investigació continua oberta i no es descarten més detinguts.

També et pot interessar

Comentaris