16 establiments d’hostaleria de Vilafranca participaran a una nova edició del Bar a Vins

12/07/2022 - 18:00h

Oferiran una tapa amb una copa de vi de la DO Penedès a uns preus entre els 4 i 9 euros amb l’objectiu que a la capital penedesenca es respiri tot l’any vi

16 bars i restaurants de Vilafranca engeguen aquesta setmana una nova ‘Ruta urbana de vins i tapes’ amb l’objectiu que a la capital penedesenca es respiri tot l’any vi. Així és com ha presentat la nova campanya la regidora de Promoció Turística, Dolors Rius a qui acompanyava la cap de turisme, Emília Torres i del restaurador Isaac Arnabat, del restaurant El Convent. La resta d’establiments participants seran, La Garnatxa, L’Àngelus, Cèntric Gastro Bar, Romaní, Platets, Cal Figarot, Terrassa del Mercat, Taverna Sant Joan, Casino, La Rambla, La Taverna del Vinseum, El Purgatori, El Coro, Grill 9 i la Taverna Inzòlia. Oferiran cada dia de la setmana que tinguin obert una tapa amb una copa de vi de la DO Penedès a uns preus que oscil·len entre els 4 i els 9 euros. Uns plats que buscaran el producte de proximitat. Rius comentava que des de l’Ajuntament s’espera que l’oferta s’ampliï amb la incorporació de nous establiments de restauració i insistit en la capitalitat del vi assegurant que “volem que Vilafranca sigui un punt de referència per poder fer una copa de vi”.

La campanya durarà tot un any i al llarg d’aquest temps s’aniran fent diverses campanyes i activacions de màrketing. De moment, s’ha editat un fulletó en quatre idiomes on es poden veure les característiques dels 16 establiments participants amb les tapes que ofereixen cadascun i els preus. Val a dir que per incentivar el Bar a Vins a cada establiment on es consumeixi la tapa segellaran l’espai del fulletó informatiu que es podrà trobar a l’Oficina de Turisme. Una vegada estigui tot ple, els clients del Bar a Vins podran anar a l’Oficina de Turisme de Vilafranca on se’ls obsequiarà amb una ampolla de vi de la DO Penedès.. Totes aquelles persones que completin els setze bars o restaurants tindran de regal una ampolla de la DO Penedès que es podrà recollir a l’oficina de Turisme. La campanya s’allargarà fins al juny de l’any vinent.

També et pot interessar

Comentaris