13 cellers del Penedès s’uneixen per celebrar la Festa de la Verema

30/06/2022 - 15:00h

El 3 i 4 de setembre oferiran pícnics a l’aire lliure envoltats de les vinyes justament en el seu màxim esplendor

Un any més, els cellers de la Ruta del Vi del Penedès donen la benvinguda a la temporada de verema oferint una experiència realment autèntica: fer un pícnic al celler.

La presentació de la tercera edició Festa de la Verema · Picnics als cellers s’ha realitzat al celler Can Suriol a Vilobí del Penedès, on s’hi han aplegat alguns dels cellers participants per donar recolzament a aquesta iniciativa de la Ruta del Vi del Penedès que el Consorci de Promoció Turística del Penedès va iniciar el 2020.

Enguany, la Festa de la Verema al Penedès tindrà lloc durant el cap de setmana del 3 i 4 de setembre, on s’oferiran picnics a l’aire lliure per amics i famílies, envoltats d’una vinya ja plena de raïm, buscant espais amb ombres i racons tranquils.

Els picnics de verema son el factor comú que permet donar singularitat a la Festa de la Verema al Penedès, i cada celler té una proposta especial per aquests dies, amb opcions d’esmorzar, brunchs i aperitius, sempre acompanyats dels seus vins.

A més de poder fer un pícnic entre vinyes, alguns cellers completen la jornada amb música en viu, tastos especials i amb activitats enoturístiques que només es poden gaudir durant aquesta època de l’any: tallers de verema en família, trepitjades de raïm i tastos de most acabat de fermentar.

Un total de 13 cellers que s’han adherit a la festa de la verema 2022: Can Suriol, Sumarroca, Jané Santacana, Caves Bolet, Segura Viudas, Vins El Cep, Giró Ribot, Celler Eudald Massana, Cava Guilera, Celler Família Torres, Albet i Noya i Jean Leon.

Per tal de promocionar i fer d’allò més accessible les propostes d’aquest esdeveniment, s’ha dissenyar una pàgina especial en el web de Penedès Turisme, on es pot consultar cadascuna de les propostes amb tot detall: Descripcions de l’activitat, horaris, preus, dates i altres informacions que ajudaran a la tria. 

Tota la informació i les reserves a la pàgina web: https://www.penedesturisme.cat/ca/festa-de-la-verema-al-penedes-2022-picnics-als-cellers

La Festa de la Verema dóna el tret de sortida a un mes de setembre ple d’activitats enograstronòmiques; una època de l’any especialment atractiva pels visitants, per viure en primera persona el moment més especial al Penedès i una bona oportunitat d’allargar les propostes d’estiu. 

També et pot interessar

Comentaris