Santa Oliva inicia una campanya de sensibilització contra la LGTBI-fòbia

30/06/2022 - 11:21h

Es va iniciar aquest dimarts coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+

Des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Oliva s’ha iniciat una campanya de prevenció i sensibilització contra violències i la LGTBI-fòbia.

S’han dissenyat una sèrie de banderoles i pòsters que plasmen missatges diversos visibilitzant la lliure elecció d’estimar a qui es vulgui amb l’objectiu de fomentar la reflexió, el coneixement i la participació de la ciutadania envers aquesta causa interpel·lant-la i fer-la partícip del canvi que cal promoure com a societat perquè les relacions entre les persones siguin lliures de discriminacions.

Aquests dissenys contenen frases com ‘Cap amor és il·legal’ o ‘Tinc dret a una vida sense etiquetes’, i seran visibles als carrers del municipi, als centres cívics i locals públics, així com als comerços locals.

A més, des de la mateixa regidoria s’ha creat el hashtag #SantaOlivaambOrgull per promoure aquesta campanya i visibilitzar-la a través de les xarxes socials i promovent que tots els ciutadans en facin difusió entre amics i familiars.

Des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Oliva s’ha dut a terme aquesta campanya per tal de fomentar el respecte i la llibertat d’orientació sexual i declarar tolerància zero davant les discriminacions basades en identitat i orientació sexual a Santa liva i arreu.

També et pot interessar

Comentaris