El claustre de Sant Francesc, escenari de La Nit dels Xarel·los

17/06/2022 - 12:17h

Aquest dissabte torna una nova edició de la iniciativa organitzada per El Gat Blau i la DO Penedès, amb rècord de cellers participants

El claustre de Sant Francesc serà l’escenari aquest dissabte d’una nova edició de La Nit dels Xarel·los, que organitza el restaurant El Gat Blau de la mà de la DO Penedès, en un any on s’ha anunciat el rècord de cellers que hi participaran, molts d’ells guardonats als Premis Vinari i al Concurs dels Tastavins.

La proposta creada pel restaurant vilafranquí, i liderada per la seva propietària Olga Guasch, presenta enguany la novetat d’oferir plats vegetarians, a banda de tota la resta dels habituals.

L’acte s’acompanyarà d’una actuació musical a càrrec del grup Apocadixie i un espai audiovisual on el visitant es podrà endinsar en el món de la DO Penedès.

Els tiquets per a La Nit dels Xarel·los es poden adquirir al restaurant El Gat Blau amb antelació o el mateix dissabte al claustre, sempre que n’hi hagi de disponibles, per 20 euros. Més informació al 610 243 747.

També et pot interessar

Comentaris