Arrenca el festival Música a les Vinyes a Carol Vallès

16/06/2022 - 12:08h

La dinovena edició del certamen inclourà dos concerts, els dies 23 i 30 de juliol, que tindran lloc al Palau Gralla de Torre-ramona

El Celler Carol Vallès acollirà aquest divendres a la nit la presentació del Festival Música a les Vinyes amb un concert de Carolina Alabau i Èlia Bastida, que presentaran el seu nou àlbum, Meraki. L’acte començarà a les 8 del vespre amb una visita al celler i continuarà amb la presentació del festival i l’actuació musical.

En acabar el concert s’oferirà un maridatge Carol Vallès acompanyat amb préssec d’Ordal. Les entrades es poden comprar online al web www.turismesubirats.cat.

L’Ajuntament de Subirats ja ha donat a conèixer les actuacions que inclourà la dinovena edició d’aquest cicle musical, que tindrà lloc, com és habitual, dins del recinte emmurallat del Palau Gralla de Torre-ramona. Així, el 23 de juliol hi haurà l’actuació dels artistes Manel Fortià, Marc Miralta i Xavi Torres, que portaran a l’escenari la proposta musical ‘Tres x Tres’.

El segon concert serà el 30 de juliol, amb la Cobla Marinada, Pere Martínez, Vicens Martín i David Domínguez, que portaran als escenaris del festival l’espectacle ‘Llum’, un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles.

També et pot interessar

Comentaris