La WineFest, el gran final de festa del Microvi 2022

03/06/2022 - 11:00h

Avinyonet tancarà aquest dissabte el Microvi després d’haver rebut prop de 2.000 persones des que va començar el 30 d’abril

Després de cinc setmanes intenses amb actes que es van iniciar el 30 d’abril amb la Mostra de petits cellers, el Microvi 2022 arriba a la fi aquest pròxim cap de setmana havent omplert tots els aforaments disponibles fins ara.

Només queden dos actes per celebrar. El primer s’ha programat per aquest divendres al celler Mas Comtal. És el tast “Un Penedès també de grans negres” que estarà dirigit pel periodista i sommelier Ramon Francàs, i s’hi podran tastar vuit referències de vins negres premium de l’Associació de cellers Qalidès. Les entrades per aquest acte estan exhaurides des de fa setmanes.

I aquest dissabte, a partir de les 8 del vespre, es durà a terme l’últim acte de Microvi, la WineFest, que torna enguany en format nocturn per poder gaudir amb entrada lliure dels productes de cellers del municipi, gastronomia i la música dels anys 70, 80 i 90 del grup The Vinilos. El concert començarà a les 9 del vespre.

Aquest acte, la WineFest, se situarà a la plaça del Centre de dinamització turística local d’Avinyó Nou i a tocar de les vinyes, la millor manera d’acomiadar aquest Microvi de la tornada a la normalitat i del qual n’hauran gaudit més de 2.000 persones.

També et pot interessar

Comentaris