Aureli Ruiz, escollit per unanimitat com a candidat de Junts a l’alcaldia de Vilafranca

30/05/2022 - 16:00h

L’elecció de Ruiz com a candidat és l’aposta de Junts per buscar l’entesa i aglutinar un espai polític que va quedar fragmentat a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya

L’Assemblea General de Junts per escollir el nou candidat que ha de representar a la formació als propers comicis electorals a l’Alcaldia de Vilafranca del Penedès es va fer aquest passat dissabte amb la presència de Jordi Sánchez, Secretari General de Junts per Catalunya. Per unanimitat va resultar escollit Aureli Ruiz com a nou alcaldable de Junts a l’alcaldia de Vilafranca. L’elecció de Ruiz com a candidat és l’aposta de Junts per buscar l’entesa i aglutinar un espai polític que va quedar fragmentat a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya.

D’aquesta manera, Junts és la formació que representa els valors del municipalisme i de la bona gestió, i que representa la centralitat de l’espai polític, i la llibertat del nostre país. En aquest sentit, Ramon Calmet, coordinador del grup local de Junts, va “agrair l’esforç i la predisposició de tots els sectors per aconseguir tenir una candidatura forta, que representa un projecte gran i atractiu”.

Respecte el candidat, Calmet explicava que “és la persona idònia per encapçalar el nou projecte i que la seva experiència i bona gestió l’avalen”. D’aquesta manera, la candidatura de Junts neix com un projecte renovat però amb experiència, un projecte fort i viu compromès amb Vilafranca i amb Catalunya.

A continuació, Aureli Ruiz obria la seva intervenció tot “posant en valor la Vilafranca que tenim, una Vila en la que a la gran majoria de vilafranquins i vilafranquines ens agrada viure-hi”. Ruiz parla d’una Vilafranca “que la sentim molt nostra i el projecte de Junts farà que aquest sentiment creixi encara més”. Ruiz va posar èmfasi en “garantir una bona convivència entre tothom, millorar-ne la seguretat ciutadana, disposar d’una vila neta i enjardinada, i on les persones que hi viuen disposin de qualitat de vida, amb una àmplia activitat cultural, social i esportiva.”

Un cop escollit candidat, Aureli Ruiz va agrair la confiança i va fer referència a “la il·lusió amb la que afronta liderar aquest projecte. Un projecte que demostra que el compromís comú de tothom els que en formem part és treballar pels interessos reals dels vilafranquins, aquells que afecten a la seva qualitat de vida, al seu dia a dia”. I això passa per “deixar a banda els interessos polítics. És una candidatura representada per veïns i veïnes que fan política, que treballen per solucionar els problemes i millorar la nostra ciutat”. “Aquesta candidatura és una bona notícia per Vilafranca”, ha conclòs.

Per la seva banda, el Secretari General de Junts per Catalunya, Jordi Sánchez, va posar en valor “que Vilafranca compti amb una candidatura que és un exemple de transversalitat política, de renovació, d’experiència i d’expertesa. Una candidatura que demostra que el nou projecte de govern de Junts a Vilafranca és competent i eficient”.

Sánchez, ha reiterat la importància de Vilafranca per la comarca, la vegueria i el país valorant aquest acord com a molt necessari i positiu en el sentit que és l’exemple a seguir, demanant unitat a l’espai que representa JUNTS a tots els municipis.

També et pot interessar

Comentaris