El festival COTA torna a reivindicar els vins d’alçada a Mediona

(FOTO: ÀNGELA LLOP)
25/05/2022 - 19:00h

La mostra se celebra aquest dissabte, matí i tarda, a la Masia La Torreta i comptarà amb la participació de 18 cellers

Quan el Festival COTA va néixer fa quatre anys, els vins d’alça eren un misteri per a molts consumidors. Ara, aquest tipus de productes ja s’han convertit en habituals de molts tastos i maridatges, però el festival no ha perdut ni un bri del seu sentit.

Amb energies renovades, la iniciativa torna demà dissabte a la Masia La Torreta de Mediona, on 18 cellers d’arreu de Catalunya 8 (i un de l’estat espanyol) presentaran els seus vins elaborats en vinyes per sobre de la cota 500 del nivell del mar.

Com és costum, per participar en aquesta iniciativa s’ha d’adquirir el Bonovi, un forfet que dona dret a microtastos de tots els cellers participants, i amb el qual s’inclou una copa de regal. Si es vol alguna copa dels vins tastats es podran comprar per un preu d’entre 2 i 4 euros.

Per primera vegada, les entrades només es poden adquirir a través del web del festival, cotavins.cat. La majoria de tiquets ja s’han venut.

A més dels tastos, el Festival COTA d’enguany -que s’allargarà de les 12 del migdia a les 8 del vespre-també ha programat diferents concerts, tres tastos (amb un aforament de 20 persones cada un) i una completa oferta gastronòmica, de la mà de quatre food trucks.

També et pot interessar

Comentaris