Corpinnat espera rebre més de 2.000 assitents al II Festival gastronòmic

24/05/2022 - 16:02h

La marca col·lectiva presenta al palau Robert de Barcelona la segona edició de la iniciativa, que aplegarà 45 restaurants d’arreu de Catalunya

El Palau Robert de Barcelona va acollir dilluns la presentació de la segona edició del Festival Gastronòmic Corpinnat que se celebrarà en espais singulars dels 11 cellers de la marca entre el 15 de juny i el 31 de juliol. L’objectiu del festival és doble: posar en valor la riquesa i diversitat gastronòmica del nostre país i el talent dels cuiners i cuineres i donar a conèixer els valors de Corpinnat com a marca de qualitat de vins escumosos nascuts al cor del Penedès.  

La presentació va aplegar una setantena d’assistents, entre ells una àmplia representació dels cuiners i cuineres que participen en aquest segon festival. En nom d’ells han parlat Xavier Pellicer, Carles Gaig i Quim Casellas (restaurant Casamar, Llafranc) que han celebrat la segona edició del festival i han assenyalat que per a ells és un repte servir sopars fora del restaurant i en un entorn tan especial com son els propis cellers i el paisatge entre vinyes. 

Ton Mata i Xavier Nadal, president i vicepresident de Corpinnat, han destacat el compromís de tots els cellers per consolidar aquesta oferta enogastronòmica, que l’any passat va atraure prop de 2.500 persones. I, finalment, el director de l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca, Albert Abella, i el cap d’estudis, Ferran Boher, han parlat del projecte de col·laboració que han iniciat amb Corpinnat i que ha permès dissenyar el cartell d’aquesta segona edició a partir d’un projecte de la mateixa escola en el qual s’hi han implicat una desena d’alumnes.

Els guanyadors del cartell d’aquest any, Mika Granero i Pau Hernàndez, han apostat per un disseny realitzat a partir de la tècnica fotogràfica on líquids de diferents colors que representen la vinya, el mar i l’escumós es barregen entre ells creant “el maridatge perfecte”. En l’acte també hi han assistit, en representació del territori, l’alcaldessa de Gelida i diputada al Parlament de Catalunya, Lluïsa Llop, i la regidora de Turisme de Subirats, Àngels Pinyol. 


Calendari i reserves

El públic que participa al sopar té l’opció de fer una visita prèvia al celler. Les reserves ja es poden gestionar directament a través del web de Corpinnat. A través d’aquesta pàgina es pot consultar el calendari de tots els sopars programats, escollir el dia desitjat i processar la reserva.

Aquest mateix procés es podrà realitzar de manera personalitzada al web de cada celler o directament contantant amb cada restaurant. Cada restaurant o xef decideix el menú depenent del celler on s’organitzi el sopar i l’adapta perquè maridi amb els seus corpinnats

El segon Festival Gastronòmic CORPINNAT preveu una participació de prop de 2.000 persones sumant els 45 sopars que se celebraran entre el 15 de juny i el 31 de juliol de 2022.  

També et pot interessar

Comentaris