L’Arboç celebra la XII Fira de la Cervesa Artesanal Catalana

Imatge de l’última edició de la fira cervesera a l’Arboç, el 2019. (Foto: Ajuntament de l’Arboç)
06/05/2022 - 12:00h

Al certamen hi participaran aquest dissabte una dotzena d’elaboradors cervesers

Aquest dissabte torna a l’Arboç la Fira de la Cervesa Artesanal Catalana, la qual va deixar de celebrar-se els dos últims anys per la pandèmia.

Aquesta fira dedicada al món de la cervesa artesanal està organitzada pel Ball de Diables de l’Arboç amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Un total de dotze elaboradors cervesers presentaran les seves varietats de cerveses artesanals en un ambient festiu que, com és habitual de cada edició fins al moment, tindrà lloc al carrer Major de l’Arboç. També s’hi podran tastar diverses ‘tapes diabòliques’, entre les quals ous de guatlla amb sobrassada, miniburguers gourmet, patates amb salsa brava i pinxo de xistorra i salsitxa.

La dotzena edició d’aquesta fira estarà activa des de les 11 del matí fins a les 11 de la nit, amb el tradicional sorteig de la panera de cerveses, el premi a la millor cervesa de l’edició i algunes novetats com el tast d’iniciació a les cerveses artesanals, a càrrec d’Eduard Gutiérrez.

Cal inscripció prèvia a través dels perfils del Ball de Diables de l’Arboç a Facebook i Instagram i també al següent enllaç.

També et pot interessar

Comentaris